ترامپ: داروها به نرخ جهانی قیمتگذاری میشوند
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۴۰
کد مطلب : ۱۸۶۴۵
سالمخبر: ترامپ در حالی که در تلاش است شعار «داروی ارزان برای آمریکاییها» را محقق کند، به گفتهی فعالان صنعت دارو در این کشور دولت او در حال بررسی سیاست «مرجعگذاری بینالمللی قیمت» است؛ یعنی همتراز کردن بهای نسخههای تحت پوشش مدیکر و مدیکید با مبالغی که دولتهای اروپایی، ژاپن و کانادا پرداخت میکنند.
به گزارش سالمخبر به نقل از رویترز به گفته این منابع، هشدارها از مقامهای بهداشتی دولتی به گوش مدیران دارویی رسیده و طرح احتمالاً از سوی مرکز نوآوری خدمات درمانی (CMMI) کلید میخورد.
ایالات متحده امروز تقریباً سه برابر کشورهای توسعهیافته برای دارو پول میدهد؛ شکافی که ترامپ میخواهد آن را ببندد. فعالان صنایع دارویی این اقدام را «بزرگترین تهدید وجودی برای نوآوری بایوتک آمریکا» خواندهاند، تهدیدی جدیتر از تعرفههایی که کاخ سفید همزمان در دست بررسی دارد. انجمن صنفی PhRMA از ابتدای سال جاری پر شدت علیه این ایده لابی کرده است.
به گزارش سالمخبر به نقل از رویترز به گفته این منابع، هشدارها از مقامهای بهداشتی دولتی به گوش مدیران دارویی رسیده و طرح احتمالاً از سوی مرکز نوآوری خدمات درمانی (CMMI) کلید میخورد.
ایالات متحده امروز تقریباً سه برابر کشورهای توسعهیافته برای دارو پول میدهد؛ شکافی که ترامپ میخواهد آن را ببندد. فعالان صنایع دارویی این
ترامپ در دوره نخست ریاستجمهوری خود نیز برنامهای مشابه با عنوان «قانون ملتِ برخوردار» ارائه داد؛ طرحی که دادگاه سال ۲۰۲۰ آن را تعلیق کرد. آن نسخه، صرفهجویی ۸۵ میلیارد دلاری در هفت سال را هدف گرفته بود. اکنون دولت میکوشد پایلوتی محدود برای برخی داروهای گرانقیمت مدیکر راهاندازی کند تا اثرگذاری و موانع اجرایی را بیازماید.
با وجود اصلاحات «قانون کاهش تورم» در دولت بایدن—که امکان چانهزنی قیمت ۱۰ داروی پرفروش
محققان همچنین میگویند پیادهسازی این نظام مستلزم دادههای شفاف درباره تخفیفهای محرمانه دولتهای خارجی و توان اجرایی گسترده در CMS است—توانی که با برنامه اخراج یا بازنشستگی پیش از موعد دهها هزار کارمند بهداشتی تضعیف شده است. افزون بر این، هزاران داروی موجود در آمریکا در بسیاری از کشورهای مرجع یا عرضه نمیشوند یا با تأخیر چندساله وارد فهرست بازپرداخت میشوند.