مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان اعلام کرد:
دونات های شکلاتی براق و واکس زده با طعم سرطان
90 درصد از دوناتهای عرضه شده در مغازهها و سوپر مارکتها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید میشود
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۴ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۱
کد مطلب : ۴۹۹۵
سالم خبر: شهرهای دیگر را نمی دانیم اما به تازگی مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان اعلام کرده است که شکلات مصرفی روی اکثر دونات های عرضه شده در سطح این شهر واکس کفش است.
به گزارش سالم خبر به گفته ی جواد محمدی فشارکی 90 درصد از دوناتهای عرضه شده در مغازهها و سوپر مارکتها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید میشود.
وی در گفت و گو با یکی از رسانه های این شهر با بیان اینکه واحدهای غیرمجاز روغن مصرفی را بیش از حد مجاز در مواد سرخ کردنی مانند دونات استفاده میکنند تاکید کرد: این دونات ها به آزمایشگاه ارسال شد و نتایج آزمایش ها بسیار خطرناک و تکان دهنده بود.
محمدی فشارکی همچنین افزود: این دوناتها بسیار خطرناک و سرطانزا هستند ضمن آنکه فعالیت این واحدهای زیر زمینی غیرمجاز و عرضه ی ارزان محصولات آنان موجب شده است که یک کارخانه تولید دونات در این شهر هم که براساس استانداردهای غذایی تولید دونات می کرد به تعطیلی کشیده شود.
به گزارش سالم خبر به گفته ی جواد محمدی فشارکی 90 درصد از دوناتهای عرضه شده در مغازهها و سوپر مارکتها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید میشود.
وی در گفت و گو با یکی از رسانه های این شهر با بیان اینکه واحدهای غیرمجاز روغن مصرفی را بیش از حد
محمدی فشارکی همچنین افزود: این دوناتها بسیار خطرناک و سرطانزا هستند ضمن آنکه فعالیت این واحدهای زیر زمینی غیرمجاز و عرضه ی ارزان محصولات آنان موجب شده است که یک کارخانه تولید دونات در این شهر هم که براساس استانداردهای غذایی تولید دونات می کرد به تعطیلی کشیده شود.